Aparitii Media

Extensiile de gene smocuri sau gene fir cu fir – Cum să alegi ce e mai potrivit pentru tine?

Când vine vorba de extensiile de gene, apare întrebarea firească: să optezi pentru extensiile de gene smocuri (folosite la make-up) sau să alegi cele fir cu fir? Cum poți obține genele perfecte pentru forma ochilor tăi?

De obicei, prima impresie pe care o avem despre o persoană se formează prin intermediul ochilor. Prin urmare, o pereche de gene perfecte poate spune cea mai frumoasă poveste despre tine.

Citește articolul integral aici!

Extensiile de gene și machiajul – O combinație posibilă?

Vestea bună despre extensiile de gene este că arăți uimitor fără să aplici niciun machiaj. Cu toate acestea, chiar și atunci când ai extensii, uneori dorim să adăugăm mai mult dramatism privirii noastre! Așadar, care sunt regulile pentru aplicarea machiajului cu extensii de gene, fără a le deteriora? Am pregătit o listă de lucruri pe care să le faci și să nu le faci, astfel încât să te poți bucura de purtarea extensiilor și a machiajului în același timp! Pentru a afla toate detaliile, poți citi articolul complet aici!

 

Uita de grija rimelului şi a tuşului! Cum să faci asta? Pur și simplu alege extensiile de gene cu efect de eyeliner!

Rimelul și tușul sunt produse indispensabile în portfardul doamnelor și domnișoarelor pasionate de machiaj, oferind privirii un efect seducător! Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că aplicarea lor este cea mai migăloasă etapă din întregul proces zilnic de make-up, consumând zeci de minute prețioase în fiecare dimineață. Dar să știți că există o metodă care vă permite să obțineți efectele oferite de rimel și tuș fără a depune prea mult efort! 

Poți citi articolul complet aici.

Cum să devii lash stylist – Ghid pentru o afacere de succes.

 

Dorința de a dezvolta propria afacere în domeniul extensiilor de gene poate fi o provocare palpitantă pentru profesioniștii din industria frumuseții. Pe măsură ce popularitatea extensiilor de gene crește constant, cererea pentru tehnicieni talentați, capabili să ofere servicii de înaltă calitate, devine tot mai mare. Dacă îți dorești o afacere de succes în domeniul extensiilor de gene, trebuie să urmezi câțiva pași esențiali pentru a te asigura că vei reuși. În acest articol, vom explora aceste etape, începând de la cercetare și planificare, și continuând cu construirea unei identități de marcă distincte și furnizarea unor servicii excepționale. 

Dacă dorești să afli mai multe, poți citi articolul complet aici.

 

Cum să prelungești durata de viață a genelor fir cu fir? Cinci sfaturi prețioase de la Natalia Sîrbu, campioană internațională în frumusețe.

Micul artificiu estetic, cu un impact mare! Genele fir cu fir ne îmbunătățesc în mod incredibil privirea. Această procedură cosmetică este în tendințe de ani întregi datorită confortului și designului, dar și pentru că ne economisește timp prețios în zilele agitate. Dacă ești purtătoare de gene fir cu fir, te poți bucura de efectele lor pentru aproape două luni, cu condiția să respecți câteva reguli esențiale. Cum poți prelungi durata de viață a acestor gene? Natalia Sîrbu, lash artist și fondatoare a brand-ului Lashes Design, împărtășește câteva trucuri extrem de utile în acest sens, menținând în același timp sănătatea ochilor. Dacă ești interesată să afli mai multe, poți citi articolul complet aici.

Extensiile de gene fir cu fir “ombre” – Tendința în frumusețe pentru 2023!

Genele fir cu fir “ombre” sunt o modalitate perfectă de a intensifica nuanța ochilor și reprezintă un trend în cosmetică. Dacă iubești genele lungi, cu siguranță ai aflat deja de avantajele extensiilor de gene fir cu fir, o procedură care îți salvează timp prețios în fiecare dimineață. Totuși, cel mai sofisticat efect îl poți obține cu ajutorul extensiilor de gene “ombre”! Da, trendul “ombre” din hairstyling a migrat și în zona cosmetică, permițându-ne să ne bucurăm de gene colorate care se asortează perfect cu personalitatea noastră. Natalia Sîrbu, expertă în frumusețe, lash artist și campioană internațională în domeniu, dezvăluie mai multe despre această tendință în extensiile de gene fir cu fir, care promite să cucerească anul 2023! Pentru a afla mai multe detalii, poți citi articolul complet aici.

 

De la A la Z! Descoperă secretele aplicării genelor fir cu fir, dezvăluite de lash artistul Natalia Sîrbu.

Din ce în ce mai multe femei sunt atrase de meseria de lash stilist, un job oficial recunoscut și în România! Aplicarea extensiilor de gene a devenit o sursă profitabilă de venit, având în vedere că profesioniștii din acest domeniu nu se confruntă cu lipsa de cliente. Dacă dorești să afli secretele aplicării genelor fir cu fir și să începi propriul business de succes în industria beauty, poți “fura” meseria direct de la unul dintre cei mai în vogă lash artiști! Natalia Sîrbu a creat cursuri pentru fiecare nivel de pregătire, care au fost absolvite deja de un număr foarte mare de cursante. Pentru a afla mai multe, poți citi articolul complet aici.

“Abandonați căutarea perfecțiunii!” – Povestiri despre tendințe în frumusețe și succes, cu lash artistul momentului, Natalia Sîrbu.

Stilist de gene și multiplă campioană internațională cu o impresionantă listă de premii în portofoliu, Natalia Sîrbu este un nume cu rezonanță în lumea frumuseții. În spatele acestor titulaturi impresionante se află o singură persoană! Am avut ocazia să realizăm un interviu cu lash artistul momentului – Natalia Sîrbu, care aduce performanță în industria frumuseții. Ea nu doar că este fondatoarea propriului salon, Lashes Design, unde reinventează aplicarea extensiilor de gene, dar a creat și cursuri unde și-a pus toate cunoștințele pentru a forma următoarea generație de lash artiști de succes! Și a avut succes: cu mândrie ne dezvăluie că peste 1000 de cursante duc mai departe nu doar o meserie extrem de profitabilă, ci fac diferența în domeniul lor de activitate.

Am stat la povești cu experta în frumusețe, Natalia Sîrbu, și am aflat, printre altele, ce tendințe trebuie să urmăm în acest an pentru a fi în pas cu moda! Dacă doriți să aflați mai multe, puteți citi articolul complet aici.

 

Cum îți poți alege pensetele potrivite pentru aplicarea genelor fir cu fir?

Pensetele pentru extensii de gene fir cu fir sunt un accesoriu esențial în procesul de aplicare a extensiilor, utilizate de la început până la finalul ședinței.
Există mai multe tipuri de pensete, inclusiv pensete pentru izolare și metoda clasică, pensete pentru tehnica Russian Volume și pensete multifuncționale. Alegerea celei mai bune pensete depinde de preferințele personale și de calitatea materialelor din care sunt confecționate. 

Pentru a afla mai multe despre detaliile pe care trebuie să le urmarești în procesul de alegere a unei pensete, poți citi articolul complet aici.

Descoperă lista de produse necesare pentru aplicarea genelor fir cu fir cu ajutorul expertului Natalia Sîrbu!

Lash Stilistul & Trainerul Internațional, Natalia Sîrbu, oferă sfaturi din experiența sa, celor care își doresc să pătrundă în acest univers fascinant al extensiilor de gene fir cu fir, dar au întrebări cu privire la produsele necesare pentru a începe. 

În ultimii ani, extensiile de gene fir cu fir au devenit o tendință fermă, oferind posibilitatea de a îmbunătăți aspectul ochilor și de a obține un aspect spectaculos. 

Dacă și tu ești fascinată de acest domeniu, explorează lista de produse esențiale recomandate de expertul Natalia Sîrbu pentru aplicarea extensiilor de gene fir cu fir,  în articolul de aici.

Află cele 7 greșeli pe care le fac Lash Stiliștii începători în aplicarea genelor fir cu fir 

Natalia Sîrbu, Lash Stilistul momentului, trainer calificat în domeniu, care a instruit peste 300 de entuziaști ai frumuseții prin propriile cursuri, a dezvoltat o listă cuprinzătoare a greșelilor obișnuite făcute de artiștii începători în aplicarea genelor fir cu fir, oferind totodată sfaturi despre modul de corectare a acestora.

De la rutina necorespunzătoare, până la cantitatea potrivită de adeziv pentru un aspect reușit al genelor, pe toate acestea le găsești în articolul complet de aici.

Îți dorești să încerci extensii de gene fir cu fir colorate, dar eziți?
Aceste extensii nu conferă doar volum și lungime genelor, ci vin și într-o gamă variată de culori vibrante. Poți avea gene uluitoare în violet sau gene îndrăznețe în albastru, fără a avea nevoie de machiaj.

Uimitor este că pot fi adaptate stilului tău. Poți alege nuanțe strălucitoare neon sau poți încerca un look subtil cu pasteluri sau ombre – oțiunile sunt nelimitate.

Cel mai bun mod de a face asta? Cu extensii pentru gene multicolore de la Lashes Design by Nathalie! Descoperă de ce extensiile pentru gene colorate îți scot ochii în evidență și îți pun în valoare personalitatea din articolul de aici.

Dacă te atrage aspectul extensiilor de gene fir cu fir, dar bugetul tău este limitat, este important să te gândești cu atenție înainte de a încerca să îți aplici extensiile singură, deoarece pot apărea probleme și rezultate variabile. 

Este posibil să aplic extensii de gene fir cu fir singură? Care sunt potențialele probleme sau riscuri asociate cu auto-aplicarea extensiilor individuale de gene? Ce rezultate pot fi anticipate în acest caz?

Natalia Sîrbu, expertă în domeniu, poate oferi răspunsuri la întrebările tale și sfaturi pentru a te asigura că procedura se realizează în siguranță și cu succes.

Pentru a afla mai multe, poți citi articolul complet aici.