Shop

BROW FIX CLEAR GEL “WOW NATHALIE” este un produs esențial pentru stilizarea și fixarea sprâncenelor, oferindu-le un aspect impecabil și bine definit.

Acest gel transparent este perfect pentru a disciplina și a da formă sprâncenelor, asigurându-vă că acestea rămân în loc pe tot parcursul zilei.

Formula sa ușoară  permite o aplicare simplă și precisă.

Gelul se usucă rapid, oferind o fixare puternică, fără a lăsa reziduuri sau a încărca sprâncenele. Astfel, veți obține un aspect natural și curat, fără a simți că aveți un produs greu pe sprâncene.

Brow Fix Clear Gel este potrivit pentru toate culorile de sprâncene, deoarece este complet transparent. Acest lucru vă permite să vă stilizați sprâncenele fără a schimba sau a afecta culoarea lor naturală. Gelul se potrivește perfect peste orice produs de umplere sau de colorare a sprâncenelor, asigurându-vă că aspectul dumneavoastră este întotdeauna impecabil.

Acest produs este rezistent la apă și la transfer, ceea ce înseamnă că sprâncenele dumneavoastră vor rămâne fixate și bine definite pe tot parcursul zilei, indiferent de activitățile pe care le desfășurați. De asemenea,Brow  Fix Clear Gel este rezistent la transpirație, asigurându-vă că sprâncenele dumneavoastră vor rezista chiar și în cele mai intense momente.

Peria de aplicare este special conceputa,pentru mai multe tehnici de stilizare,avand o parte mai “indesata”cu peri scurti pentru aplatizare,iar partea opusa are perii mai lungi si rarefiati pentru aranjare.

Produsul contine o cantitate generoasa de 12 ml.

PRODUS VEGAN.

Mod de folosire: Aplicati produsul in sensul cresterii firelor de par,cu partea mai indesata a periei de aplicare,apoi stilizati si aranjati cu partea mai rarefiata a periei.Asteptati sa se usuce,apoi folositi alte produse de make-up( brow pen,creion sprancene,fard sprancene).

 

 

1 recenzie pentru BROW FIX CLEAR GEL “WOW NATHALIE” 12ml

  1. wirack victoria (proprietar verificat)

    Gelul acesta de sprâncene mi se pare a fi mai bun decât cel de la Benefit. Fixează extrem de bine sprâncenele, în timp ce îți permite să le și modelezi. Are o rezistență wow, a trecut până și testul ploii :))
    În același timp, se demachiază foarte ușor. Pe mine m a cucerit iremediabil

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BROW FIX CLEAR GEL “WOW NATHALIE” 12ml

(O recenzie client)

84,99 lei

TVA inclus

În stoc

SKU: 700000000000002 Categorie: