Shop

BROW FIX CREAMY WHITE GEL “WOW NATHALIE”-este un produs inovator pentru stilizarea sprancenelor(fixare si aranjare), conceput special pentru a oferi un aspect impecabil și natural.

Acest produs este perfect pentru a defini și a umple sprancenele,oferindu-le un aspect ingrijit si bine conturat.

Formula sa cremoasa si ușor de aplicat permite o aplicare precisa și uniforma, astfel incât sa obțineti sprancene perfecte in doar cateva mișcări. Textura sa neteda și fina se amesteca ușor cu firele de par existente, oferind un aspect natural și plin de volum,fara sa simtiti sprancenele rigide la atingere.

Acest produs este rezistent la apa și la transfer, asigurându-va ca sprancenele dumneavoastra vor arata impecabil pe tot parcursul zilei.

Brow Fix Creamy White vine intr-un ambalaj compact si elegant, usor de transportat si de utilizat în mișcare. Acest produs este ideal pentru a va completa rutina de ingrijire a sprancenelor si pentru a obtine un aspect impecabil si bine definit in orice moment al zilei.

Peria de aplicare este special conceputa,pentru mai multe tehnici de stilizare,avand o parte mai “indesata”cu peri scurti pentru aplatizare,iar partea opusa are perii mai lungi si rarefiati pentru aranjare.

Devine transparent dupa aplicare.

Produsul contine o cantitate generoasa de 12 ml.

PRODUS VEGAN.

Mod de folosire: Aplicati produsul in sensul cresterii firelor de par,cu partea mai indesata a periei de aplicare,apoi stilizati si aranjati cu partea mai rarefiata a periei.Asteptati sa se usuce,apoi folositi alte produse de make-up( brow pen,creion sprancene,fard sprancene).

 

1 recenzie pentru BROW FIX CREAMY WHITE GEL “WOW NATHALIE” 12ml

  1. wirack

    Efectul acestui gel este atât de natural! Îți oferă un efect de îndesire și arată superb! Sprâncenele nu rămân absolut deloc tari la atingere, asta ajută la aspectul păstrarea aspectului natural. E gelul perfect pentru momentele când vrei să arăți put together cu un ”no make-up” make-up look

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BROW FIX CREAMY WHITE GEL “WOW NATHALIE” 12ml

(O recenzie client)

79,99 lei

TVA inclus

În stoc

SKU: 700000000000001 Categorie: