Shop

Cursul de bază pentru aplicarea genelor + 2D și 3D One by One este special conceput pentru persoanele care își doresc să învețe arta aplicării extensiilor de gene fir cu fir și să pornească în cariera de Lash Maker de succes. Înțelegem că începutul este cel mai important, așadar am conceput acest curs pentru a fi temelia perfectă a acestei meserii. Dacă dorești să iți construiești o carieră într-un domeniu în plină expansiune și să devii un lash maker de succes, atunci acest curs este pentru tine. Cursul nostru de bază este adresat atât începătorilor, cât și persoanelor cu experiență limitată în domeniu, fiind conceput pentru a oferi o experiență completă de învățare, care te va ajuta să iti dezvolți abilitățile într-un ritm optim. Astfel, am restrâns cursul la doar două persoane, pentru a mă asigura că fiecare cursantă primește atenția de care are nevoie. În plus, eu, personal, îți voi oferi consultanță, sfaturi și suport continuu, chiar și după finalizarea cursurilor. Vei avea ocazia să lucrezi în mod direct cu mine, Natalia Sârbu, iar eu, te voi ghida și iti voi oferi îndrumarea personalizată pentru a te ajuta să îți dezvoltați abilitățile și să îți construiești o carieră de succes ca lash maker.

După finalizarea cursului, vei primi o diplomă acreditată internațional de către Asociația Lash Stiliștilor IAJLB LASH & BROW. Această acreditare recunoscută la nivel global îți va spori credibilitatea și îți va deschide noi oportunități. Înscrie-te acum și începe să îți construiești fundația carierei de lash maker stilist cu noi!

Cum se desfășoară Cursul de bază pentru începători + 2D & 3D one by one? Simplu: acesta este perfect structurat astfel încât, fiecare cursantă să învețe atât partea teoretică, cât și cea practică și să primească constant suportul și îndrumările trainerului.

Ziua 1: Teorie + Demonstrație + Practică pe manechin plastic

 • se învață poziția corectă a corpului, poziția corectă a mâinilor, lucrul cu pensetele
 • clasificarea genelor naturale
 • clasificarea genelor false (prezentare produse și folosirea corecta a acestora)
 • reguli de lucru și aplicare
 • procesul aplicării pas cu pas
 • reguli de igienă și sterilizare
 • efecte și modelarea privirii conform particularităților individuale ale clientei
 • reguli de igienă, sterilizare și siguranța muncii
 • contraindicații, regulile îngrijire etc
 • greșeli frecvente și evitarea acestora
 • înlăturarea extensiilor de gene (câteva metode, demonstrație)
 • social media(Instagram, Facebook, TikTok)
 • stabilirea prețurilor

Ziua 2: Teorie + Demonstrație + Practică pe  model uman

 • va include absolut toate aspectele lucrului live cu clienta!

Ziua 3: Teorie + Demonstrație + Practică pe  model uman

Se acordă diplomă acreditată internațional IAJLB – Association of Judges Lash & Brows
Se oferă kit complet de lucru (produse rusești brand Oko Lashes) pentru minim 30 aplicări.
Se oferă suport și informații și după terminarea cursului.

3 recenzii pentru Curs baza începător + 2D & 3D One by One BACAU

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curs baza începător + 2D & 3D One by One BACAU”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Curs baza începător + 2D & 3D One by One BACAU

Pentru mai multe informații despre prețuri și programul cursurilor, aveți în dreapta butoanele de Whatsapp și Apel telefonic.

 

Cursurile sunt susținute de către trainer autorizat la nivel național de Ministerul Muncii (Formator eliberat de A.N.C. cu vizele Ministerului Muncii și Educației Cod C.O.R. 242401) și durează 3 zile în grupe de maxim 2 persoane. La finalizarea cursului fiecare cursantă primește o Diplomă Acreditată Internațional de Asociația Lash Stiliștilor IAJLB LASH & BROW!

(3 recenzii de la clienți)

TVA inclus

Categorie: