Shop

Curs VIP individual de bază + 2D & 3D one by one! Piatră Neamț
Cursul durează două zile ( intensiv) teorie+ practica pe model uman.
Kit de produse inclus în preț.
Pentru detalii sau înscriere ,sunați sau scrieți la nr :

+40 (743) 789 636

Curs de bază pentru începători în extensiile de gene 1D, 2D și 3D one by one. Acest curs este conceput pentru cei care doresc să învețe cum să aplice aceste tipuri de extensii într-un mod profesional și eficient.

Cum se desfășoară Cursul VIP individual de bază + 2D & 3D one by one? Simplu: acesta este perfect structurat astfel încât, fiecare cursantă să învețe atât partea teoretică, cât și cea practică și să primească constant suportul și îndrumările trainerului.

Cursul va acoperi toate aspectele importante ale extensiilor de gene, inclusiv :
Tehnici de aplicare.
Selecția corectă a genelor și clasificarea lor.
Utilizarea adecvată a adezivului ,mod de lucru.
Contraindicații și riscuri.
Lucrul pe straturi.
Înlăturarea extensiilor de gene.
Întreținerea/Refill extensii de gene.
Stabilirea prețurilor/social media.
etc
Vei învăța cum să creezi un aspect natural și de volum/densitate,folosind tehnici precum one by one și 2D & 3D.

Cursul va fi condus de un trainer experimentat Lashes Design în domeniu, care îți va oferi îndrumare și sfaturi practice pe parcursul întregului proces de învățare. Vei avea oportunitatea de a exersa pe model uman si vei avea suport și îndrumare și după curs pentru a corecta și îmbunătăți abilitățile/tehnica.
La finalul cursului, vei primi un certificat de absolvire, care îți va atesta competențele dobândite în domeniul extensiilor de gene.

Dacă ești interesat să îți dezvolți abilitățile în acest domeniu și să intri într-o carieră promițătoare, te încurajăm să te înscrii la acest curs de bază pentru începători în extensiile de gene1D, 2D și 3D one by one. Pentru mai multe informații și pentru a te înscrie, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon sau adresa de email indicate. Te așteptăm cu drag!

+40 (743) 789 636

18 recenzii pentru CURS DE BAZA + 2D & 3D ONE BY ONE VIP (INDIVIDUAL) Piatra Neamt

 1. Alina-Maria

  Dedicare și profesionalism.
  Recomand cu încredere!

 2. Andreea

  “Experiența mea cu Gabriela Sandulache a fost absolut superbă!
  Atenția ei la detalii au creat un rezultat impecabil. Este evident că are o pasiune pentru ceea ce face și se dedică în totalitate muncii sale atât ca trainer cât și ca lash artist. Recomand cu drag fetelor care caută un serviciu de înaltă calitate în domeniul extensiilor de gene.”

 3. Andreea ștefana

  Recomand acest curs. Vei avea parte de multe informații, explicații,ulterior suport și susținere.

 4. Lavinia Petronela

  Foarte atentă la detalii, face totul cu pasiune. Recomand cu încredere!

 5. Giuliana

  Una din cele mai frumoase experiențe trăite până în prezent. Gabriela pe lângă un trainer excepțional și răbdător, a devenit o prietenă care mă susține la orice pas, dar și când greșesc îmi atrage atenția pentru a da ce este mai bun din mine! Mă bucur ca am avut ocazia să o cunosc! Recomandă cu drag!!

 6. Ionel Laura

  Recomand pe Gabriela Sandulache pentru profesionalismul și pasiunea cu care își tratează clientele. Serviciile și produsele folosite sunt de cea mai bună calitate si este mereu preocupată să își perfecționeze tehnica. Personal sunt extrem de mulțumită de serviciile prestate, fiind deja una din clientele fidele ale Gabrielei și de care am devenit aproape dependenta.🤗

 7. Diana

  Recomand acest curs alături de Gabriela Sandulache !
  Pe lângă profesionalismul de care dă dovadă ,Gabriela este și o persoană foarte prietenoasă , deschisa și răbdătoare .

 8. Gavrilescu Elena

  Recomand cu mare drag pe Gabriela Sandulache deoarece a reușit sa mă facă sa iubesc să aplic gene la vârsta de 42 de ani ,eu care nu am ținut o pensetă în mână. Este o persoană minunată ,calmă ,explică pe înțelesul tău și plus că după curs unde nu știam ceva o întrebam și imediat răspundea la mesaj . Dacă ar fi să fac alt curs clar cu ea aș face……

 9. Ana Brindusa

  Un trainer deosebit…are foarte multă răbdare, explica totul în detaliu și te ajută să devii o profesionistă!Recomand!!

 10. Adelina

  Gabriela este un om minunat care face totul cu pasiune, dăruire, profesionalism, explica pe înțelesul tuturor și cel mai important are rabdare în aceasta munca migăloasa și frumoasa!! Un trainer de la care ai cu siguranta ce invata!!

 11. SIMONA

  O recomand din toată inima pe Gabriela Sandulache. Face totul cu ff mult profesionalism și este dedicata. O femeie minunata la care merg cu mult drag!

 12. Petronela Afloarei

  Nu am cuvinte să explic experiența trăită în zilele de curs! Răbdare și atenție asupra mea, cuvinte explicate de la A la Z, exact ca un Învățător când își învață elevul primele litere! Am mers la curs cu gândul de a face ceva în tipul liber, însă cu ajutorul ei m am îndrăgostit de această meserie și aș aplica gene mereu! Recomand din toată inima, merită din plin să faceți cursul cu un asemenea trainer! ❤️

 13. Grigoraș Anamaria-Ioana

  O adevărată profesionistă, care caută mereu să se autoperfecționeze, să fie la curent cu toate noutățile, foarte meticuloasă, fermă dar si calda si rabdatoare cu cursantele! Recomand cu caldura!

 14. Brindusa

  Recomand cu incredere,Gabriela un trainer dedicat si profesionist si cu multa randare . Am plecat din cadrul cursului super incantata si cu un bagaj mare de cunoștințe noi pe care abia astept sa le pun in practica !❤️❤️❤️

 15. Roman Alexandra

  Recomand cu mare drag!
  Un curs relaxant, cu multă răbdare din partea trainerului.
  Felicitari, Gabi!

 16. Andreea

  o recomand cu încredere!
  cea mai bună❤️

 17. Piu Ionela

  The best teacher of lashes!!
  Recomand cu drag acest curs,Gabriela este o profesionistă și o persoana minunata. ❤️

 18. Vasilica Astanei

  Am avut privilegiul să particip la cursul de gene susținut de Gabrile Sandulache și pot spune că experiența a fost absolut fantastică. Este extrem de profesionistă, bine organizată și plină de răbdare. Am învățat multe lucruri și am beneficiat de un mediu de învățare confortabil și prietenos. Recomand cu încredere acest curs tuturor celor care doresc să își îmbunătățească abilitățile în domeniul genelor. Mulțumesc, Gabriela, pentru această experiență minunată!”

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CURS DE BAZA + 2D & 3D ONE BY ONE VIP (INDIVIDUAL) Piatra Neamt

Pentru mai multe informații despre prețuri și programul cursurilor, aveți în dreapta butoanele de Whatsapp și Apel telefonic.
Telefon: 0743789636 

Cursurile sunt susținute de către trainer autorizat la nivel național de Ministerul Muncii (Formator eliberat de A.N.C. cu vizele Ministerului Muncii și Educației Cod C.O.R. 242401) și durează 2 zile. La finalizarea cursului fiecare cursantă primește o Diplomă Acreditată Internațional de Asociația Lash Stiliștilor IAJLB LASH & BROW!

(18 recenzii de la clienți)

TVA inclus

Categorie: