Shop

Noul proiect de cursuri ,unde reușita cursantelor noastre este primordială.
3 zile cu doi traineri.
Se învață tehnică de bază ( 1D)+ 2D & 3D one by one.

REUSITA CURSANTELOR NOASTRE ESTE PE PRIMUL LOC!
După o experiență de 11 ani în industrie,avem atributele necesare și planul de curs foarte bine structurat,pentru ca toată informația să fie procesată de către cursanta cat mai eficient,iar partea practică ,cu rezultate cat mai bune.
Pe toată durata cursului ,atenția a doi traineri este focusată pe cursante!
Grupă restrânsă
Durata cursului : 3 zile
Practica modele umane ( 2 zile) ASIGURAM MODELELE UMANE PENTRU PRACTICA DIN CADRUL CURSULUI.
Manual de curs ( ilustrat cu exemple clare + teorie)-inclus.
Kit de produse pe care îl primiți acasa( valoare 150 de euro) + produsele din timpul cursului total asigurare.
Masa de pranz in prima zi asigurata
Gustările+ băuturile din următoarele zile asigurate.
Posibilitatea de a mai exersa pe un model ,gratuit după curs( oricand)
Suport informațional și susținere după curs,implicarea este totala( pe langa faptul ca va rog sa îmi trimiteti poze și discutam pe baza lor,greseli ,etc…puteți oricand trece pe la salon,sa studiați/analizați cum lucrează trainerul.

Se invata absolut tot:
Clasificarea genelor naturale,clasificarea genelor false,reguli de aplicare,greseli frecvente,lucrul pe straturi,modelarea privirii in funcție de ochi,contraindicații și riscuri,igiena,stabilirea prețurilor,promovarea pe social media,poze și postari.

Cum se desfășoară Cursul de bază cu doi traineri? Simplu: acesta este perfect structurat astfel încât, fiecare cursantă să învețe atât partea teoretică, cât și cea practică și să primească constant suportul și îndrumările trainerului.

Ziua 1: Teorie + Practica pe diferite mulaje umane plastic

Ziua 2: Teorie + Practica model uman

Ziua 3:  Practica pe model uman

Se acordă diplomă acreditată internațional IAJLB – Association of Judges Lash & Brows

3 recenzii pentru CURS DE BAZA CU DOI TRAINERI BACAU

 1. Madalina

  Am avut onoarea de a participa la cursul de baza 2D &3D în tehnica one by one alături de Natalia și Alina două profesioniste, talentate, și atente la cele mai mici detalii. M-au ajutat să înțeleg și să pun în practica tehnicile de aplicare a extensiilor de gene cu răbdarea și atenția acordata pe tot parcursul cursului.Am plecat cu lecțiile învățate din salonul Nataliei, mulțumită și plină de motivație. A fost o experiența frumoasă și le mulțumesc fetelor🤍
  Recomand cu drag acelora ce sunt pasionate sau își doresc să înceapă o cariera în industria extensiilor de gene! 🌸

 2. Andrea

  In cele 3 zile de curs ale cursului de baza 2D & 3D one by one, Natalia si Alina au fost minunate ca si traineri. Au un vibe extrem de bun, s-au ocupat cu seriozitate si profesionalism in toate cele 3 zile si m-au motivat sa merg mai departe cu aceasta meserie de care m-au ajutat sa ma indragostesc foarte rapid. <3

 3. Movileanu Alexandra

  Am avut ocazia de a incepe aceasta minunata cariera in industria extensiilor de gene indrumata de Natalia si Alina,care m au invatat pas cu pas ce inseamna aplicarea extensiilor de gene.Dupa 3 zile pline de informatii,tehnici si multe emotii,am reusit sa obtin niste rezultate de care sunt mandra.Recomand cu mare incredere pe fetele care mi au pus baza si nu numai in aceasta cariera minunta.🥰

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CURS DE BAZA CU DOI TRAINERI BACAU

Pentru mai multe informații despre prețuri și programul cursurilor, aveți în dreapta butoanele de Whatsapp și Apel telefonic.

 

Cursurile sunt susținute de către trainer autorizat la nivel național de Ministerul Muncii (Formator eliberat de A.N.C. cu vizele Ministerului Muncii și Educației Cod C.O.R. 242401) și durează 3 zile în grupe de maxim 2 persoane. La finalizarea cursului fiecare cursantă primește o Diplomă Acreditată Internațional de Asociația Lash Stiliștilor IAJLB LASH & BROW!

(3 recenzii de la clienți)

TVA inclus

Categorie: