Shop

Te-ai săturat să cumperi toate curbele speciale și să încerci să faci acest efect și totuși sa nu fii mulțumită de rezultat? Cursul VIP EYELINER EFFECT este exact ce ai nevoie!
Obiectivul său este acela de a furniza cunoștințe specializate și abilități avansate în realizarea efectului special de eyeliner, o tehnică deosebit de populară și solicitată la momentul actual în saloanele de Beauty. În calitate de cursantă, vei beneficia de o experiență detaliată în cadrul căreia vei învăța cum să creezi efectul perfect pentru fiecare tip de formă a ochiului. Cursul este adaptat nevoilor și cerințelor tehnicienilor cu cel puțin un an de experiență și include o varietate de lecții teoretice și exerciții practice pe model uman, concepute pentru a consolida cunoștințele și a dezvolta noi abilități.
La finalul programului, vei fi în măsură să realizezi eyeliner-ul perfect, să folosești instrumentele și produsele corespunzătoare și să oferi clientelor o experiență de calitate superioară. Cu feedback-ul extraordinar oferit de către cursantele anterioare, poți fi convinsă că acest curs va fi o investiție valoroasă pentru afacerea ta și pentru dezvoltarea ta profesională.

Durata cursului este de o zi: Teorie + Lucru pe model uman

Cum se desfășoară Cursul Vip Eyeliner Effect și Ce vei Învăța?

  • Cui i se potrivește acest efect
  • Tipurile de eyeliner
  • Când refuzam politicos clienta, chiar dacă își dorește cu ardoare acest efect
  • Cum să faci acest efect foarte accentuat, vizibil și rezistent în timp
  • Cum realizăm “codița de eyeliner”
  • Curbe speciale și mixarea curbelor
  • Corectarea greșelilor de aplicare și lucrul cu adezivul
  • Construirea lucrării tip
  • Și multe altele – voi fi disponibilă pentru a te asista cu orice întrebare și nelămurire

Un Curs Complex care îți va oferi toate instrumentele necesare pentru a obține rezultate extraordinare in Tehnica de Vip Eyeliner Effect

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CURS EYELINER EFFECT PIATRA NEAMT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CURS EYELINER EFFECT PIATRA NEAMT

Pentru mai multe informații despre prețuri și programul cursurilor, aveți în dreapta butoanele de Whatsapp și Apel telefonic.
Telefon: 0743789636Gândit și proiectat ca un curs specializat în efectul special de eyeliner, Cursul Vip Eyeliner Effect, se concentrează pe dezvoltarea abilităților și a cunoștințelor necesare pentru a crea un look sofisticat și de impact, reprezentând o investiție valoroasă pentru tehnicienii ambițioși și cu experiență de minim 1 an.

TVA inclus

Categorie: