Despre

“Lashes Design by Nathalie” – “O privire cât o mie de cuvinte”

Numele meu este Natalia Sirbu și am o experiență de peste 10 ani în domeniul extensiilor de gene. În calitate de trainer, jurat internațional, speaker internațional și brand ambasador al “Oko Lashes România”, am călătorit pe parcursul carierei mele pentru a împărtăși cunoștințele și pasiunea mea pentru acest domeniu fascinant.

Anii petrecuți în acest domeniu au adus cu ei o mare înțelegere și expertiză în arta stilizării genelor. Fiecare clientă pe care o întâlnesc reprezintă o poveste, iar ochii sunt o fereastră către această poveste. Pentru mine, este extrem de important să creez o armonie perfectă între extensiile de gene și trăsăturile feței, și, cel mai important, să am grijă de sănătatea genelor naturale ale fiecărei persoane.

Obiectivul meu este acela de a crea o simbioză perfectă între frumusețe, sănătate și grijă. În 2022, am fost onorată să primesc premiul pentru “Performanță în Domeniul Aplicării Extensiilor de Gene și Lash Training” în cadrul prestigioasei Gale Health, Beauty & Lifestyle Awards. Acest premiu este o recunoaștere a pasiunii și dedicării mele constante față de această meserie.

Cu dorința de a împărtăși secretele acestei meserii, am dezvoltat o serie de cursuri special concepute. Până în prezent, am avut privilegiul de a forma peste 300 de pasionate de frumos, care au dorit să învețe și să se dezvolte în acest domeniu.


Fiecare curs pe care îl organizez este conceput cu grijă și atenție la detalii, pentru a oferi participantelor cunoștințe solide și tehnici avansate. Îmi doresc să îi inspir și să îi îndrum în drumul lor către excelență și succes în industria extensiilor de gene.

Închei prin a sublinia că, pentru mine, această meserie este mai mult decât un simplu job. Este o pasiune care mă motivează în fiecare zi să îmi depășesc limitele și să aduc un zâmbet pe chipurile clientelor mele. Sunt recunoscătoare pentru fiecare oportunitate și încântată să continui să construiesc un viitor strălucitor în această industrie minunată.